Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Insikt av Marita Ohlquist


Reklam

Med Ajax fönster puts
får synen en skjuts
en grumlig blick
blir klar på ett kick




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-17 16:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Men blind av de starka medlen...
2023-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att kunna se klart och tydligt.
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP