Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Outtalade tankebanor av Sefarage


Aldrig för sen med östrogen

Jag kände mig svag och klen
tog min östrogen
det gick det som det gick
jag blev gravid på ett kick




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-17 16:31



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Kraftfulla hormoner...
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP