Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOCIOLOGISKT REFORMERINGSARBETE

Demokrati som religion.
Tron på mänsklig vilja ur
egoistens synpunkt.
-
Folkets parti : Det förenade demo-
kratiska partiet behöver inga andra
partier.
-
Furstarnas envälde.
Av vilken anledning skulle en politiker
värna om folket mer än som skatteslav
och kanonmat i krig,
de är väl inte skyldiga dem något.
-
Judarna är världens salt.
-
Sociologisk reformering
I. Destruktiv säd skall inte föras vidare.
II.Arvsanlag före yrkesval.
-
Diplomatisk avrättning
liken göms i pärmar.
-
Kontrollerad yttrandefrihet.
Positiv och negativ kritk
i förhållande till statens fördel.

-
Skräcken för det omedvetna.
Lögnernas fångar.
Upphävande av civilisationen.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2023-05-18 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP