Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadsbrev

Vad skriver man till någon

Som inte längre finns i livet

Hur når det brevet fram 

När adressen saknas

Ty Änglagatan saknar postgång

Och inget telefonnummer finns

 

Ja hur skriver man til någon då

Det kan jag inte låta bli att undra

För jag vill skriva just till dig

Och berätta allt som i livet sker

 

Men vad skriver man till någon

Vars minnen bara bor i hjärtat

När alla ord har tagit slut

Och endast längtan och saknaden 

Är det som finns kvar 

Där i djupet av hjärtat

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-24 06:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorg och saknad, vet presis hur det känns.
2023-05-24

    ej medlem längre

Smärtsam tomhet fylld av minnen kommer och går lite som de själva
vill rör och berör kända sinnen och
vilar den sjunde allra närmast intill.

Fint skildrat om sorg och saknad.
2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP