Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsamtalet

Mobilen ringer ihållande
okänt nummer börjar på 32
vilket land är det?
skall jag svara?
brukar inte svara på okända nummer,
men blir lite nyfiken.

Det ringer sällan numera
barnen SMSar när de har tid
de har så mycket att göra.

Jag svarar, hör en kvinnlig röst,
“is this Mr Johan Skare.”
”Who are you? what do you want?”
frågar jag.
Ohörbart firmanamn, låter lite som Microsoft.
“We have noted you have
trouble with your computer”
hör jag henne säga.
Jag svarar snabbt:” Good by, thank you.”

Det var i alla fall Ett telefonsamtal i dag.
Googlar på 32, Belgien.








Fri vers (Prosapoesi) av Kungskobran VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-19 20:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ser också sådana telefonnummer men svarar inte. Bortkastad tid! Då kan man ringa till en kompis i stället som skulle bli glad!
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP