Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del människor 'blir gamla i gården' och andra 'blir inte gamla i gården'. Minnet är litet grand som ett gummiband. I början då det anskaffas, är det möjligt att dra iväg med en själv. Text vilade sig i utkast sedan 2023 05 22.


Jag har undrat så över vad något betyder






Jag har undrat så över vad något betyder.
Någon har velat berätta att en själv
får reda på det med tiden.
Men ibland räcker inte varken tiden
eller ens världen till och riktigt 'ända fram'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP