Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret


Rollspel i garderoben
när det växlar mellan kärlek
och arbete
och konsten att leva
i samma värld
Aktivt intresserad
och en obeskrivligt skön natt
Jag älskar dig
Din längtan blev vår lycka
i framtiden
Rummet är fyllt
av energier
och uppleverlsens tid
är magisk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-05-21 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP