Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi.

Jag vill ge dig mina Blå jeans, mina pärlor, Flen & Paris
och mitt Socker. För du vet älskling, tillsammans så
Glider vi. Du var aldrig som Dom andra. Du är revolt 1 2 3,
du är Elvis och du är the Elite. Mitt hjärta slår 400 slag
för att kärleken är Som vatten. Om du var här kunde
vi göra Saker man ser. Det finns inget Max 500 mil i sekunden.
För kärleken skulle vi gå hur långt som helst.


/ Kent




Övriga genrer av grodan
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-08-14 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grodan
grodan