Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om skådning och statistik


ÖVERGÅNGSRITER 5 den var blå

ena

benet i en förekomst
är närvaron  och dess själva emanerande
och möjliga vittnen därtill

andra
benet i en förekomst
är frekvensen, hur ofta det förekommande förekommer
och under hur lång tid förekommandet har upprepats

och därmed tycks vi vilja ha kontroll över verkligheten

så att under en lördag
för länge sedan med en kompis
har sett blåhaken sjunga
i älvdalen
är nästan ingenting

men i minnet
är det en blå liten gud som visat sig
oväntat för oss
 



Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-22 13:57



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Filosofiskt resonemang i närheten av verkligheten. Originellt och tänkvärt/njutbart.
2023-05-26

  Monika A Mirsch VIP
underbart vackert - gläder mig!
2023-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP