Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort fråga


ÖVERGÅNGSRITER 6

 

Hon lutar sig fram

över bordet

i det fina värdshuset
mot  klockaren
mellan halmbockarna
och servietterna och ljusen
tallrikarna med fåglarna på
medans kyrkofullmäktige och nämnden lätt skramlande
sätter sig till ro med första lasten av mat på tallrikarna.
(Kyrkvärden i bordets andra ände börjar spana och stillnar ett ögonblick med
handen i luften som han också ville ha ordet..) 
Någon har tagit in rummet förstår man
....
Leende och angelägen återkommer damen
med sin fråga
blicken fäst och lite
glittrande ser man tydligt
Hur är det egentligen går hon igång igen..
"Är han det
är han verkligen
allsmäktig"?



Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-15 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP