Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Tvätt av Blomma- Stjärna


Min själ

När jag vill ha själen ren och fin
stoppar jag den i tvättmaskin
vittvätt sjuttio grader skall det va
det funkar utmärkt bra
inga fläckar finns då kvar
själen blir så ren och underbar





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-23 14:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Katharsis.

2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP