Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två olika skilda vägar!

 

 

Jag!

Går

Mina egna vägar

 

Och livet!

Går

Sina egna vägar 

 

Drömmarna!

Går

Sina egna vägar

 

Och,

Jag

Går mina egna vägar

 

Två skilda världar

Två olika skapelser

Två olika jag

 

Aldrig passar ihop tillsammans

Aldrig kommer överens och samsa

Aldrig talar vid och inlåsta

 

Två olika motsatser

Två olika tankar

Två olika drömmar

 

Aldrig i en och samma rum

Aldrig i en och samma kostym

Aldrig med en och samma känsla

 

Mina vägar av agg som tsunami

Mina drömmar av agg och mörker

Mina jag som vintergata av många jag

 

Ute i den vilde!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-05-24 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP