Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När regnet faller då…

 

 

Och,

När regnet faller

Då faller jag med

 

Och,

När själen flyr

Då flyr jag med

 

Och,

När drömmen faller

Så faller jag med

 

Och,

När alkoholen stiger i kroppen

Då försvinner jag i

 

Och,

När skogen brinner

Då brinner jag med

 

Och.

När havet stormar

Då stormar jag med

 

Och,

När orden brinner

Då brinner jag med

 

Och,

När censuren håller fast greppet

Då floder texten blod och sorg

 

Och,

När orken och lusten försvinner

Då åldrandet och sjukdomar tagit över

 

Och,

När ingen omkring bryr sig

Då egot har besegrat kärleken

 

Och,

När solen stiger upp

Faller min själv i djup dvala

 

Och,

När döden dör

Då dör jag med

 

En del av mig ständig faller vidare

Har fallit sönder och spreds ut och in inom mig själv

Och den har skapat den sönderliggande jag

 

Texten faller sönder!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-05-24 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP