Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evig sommar

min kärlek
är en virvel
av ord
drömd av mig
som en dröm
för bräcklig
att någonsin
uttalas
min ande
är ett
hoppfullt
rus av en
oändlig
sommardag
där jag och
mina vänner
skjuter upp
en fågel av
våra gemensamma
ord upp i rymden
en dag störtar de ner
som ett sommarregn
och vi återföds
ur dess krater
som sagolika varelser
av dagg




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-05-25 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP