Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fält av betong

jag chillar
under
mörkrets sol
beroende
av den skavande
smärtan
som uppstår
utan dig
så som
gangstern
behöver
sin
drog
för att
erövra
ett fält
av betong




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-25 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP