Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att simma


Jag ville skriva om vatten
Men det är för många som redan har försökt
Och jag vill tro
Att de kanske redan sagt allt

Kroppen är så tung
Men vattnet har förmågan att bära mig
Hem till mig själv

Jag vill va en av de som
Skriver om sånt som är sant:

Läkning finns i känslan av att vara fullkomligt helt i dig själv




Fri vers av fofipops
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-27 01:34



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Välformulerat - att simma upplever även jag som att vara hemma hos mig själv - den goda grundkänslan!
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

fofipops