Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dikter för Eleos


Bearbetning enligt Eleos

Han sjunger fy fy fy

När Eleos ödmjukhet

Blir bearbetad på

Av en aggressiv diktare

Den barmhärtige

Var salig förut men

Är någon som blir

Bearbetad på numera

Eleos kallas för överklass

Slyngels epitet

Och dras ner i skiten

Av symboliskt tänkande

Ur irrationella tankar

En tankegång som

Påminner om 1930 talets

Euforiska jubel och klang

Och Filosofiska strömningar

När de längtade efter övermänniskan

Och ägnade sig åt utrensningar

Eleos tar inte åt sig längre

Av den nidbild Eleos utsätts för

Eleos låter dem hålla på

För sig själva numera

Eleos går sannolikt döden till mötes

Ty de lever bara för att ha evigt liv

Utan att det är självvalt

Av att Eleos blir bearbetad på

 

Taleptox Skrev

Den 20230526

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2023-05-27 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP