Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29 maj 2023


Världen är så vacker

Världen är så vacker
när vi inte tillåter Satan
att måla den mörk.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-05-30 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP