Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titanic sjunker

 

Fy fan hela fartyget håller på att gå under. Aktern står i 45 grader och allt är en fullständigt hysterisk panik. Kaos och förtvivlan. Alla livbåtarna är proppfulla.
MEN NU MÅSTE VI TÄNKA POSITIVT ALLIHOP OCH VARA OPTIMISTISKA. DET HÄR ÄR INGET ATT HÄNGA LÄPP FÖR. RYCK UPP ER FÖR TUSAN OCH VAR SOM FOLK!! NU TYCKER JAG ATT VI ALLA SJUNGER EN GLAD MELODI. BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG...
Nå väl jag drunknade den natten i det iskalla vattnet men jag tänkte i alla fall positivt hela tiden som det anstår en riktig karl. Riktiga karlar gnäller och tjurar aldrig. Man måste vara optimist. Man måste vara stark och glad.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-30 12:50



Bookmark and Share


  rostspik VIP
En frisk drapa mot den maniska optimismen. Bra!
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP