Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apa apa som i nedkyld flöjt

Apa, apa som i nedkyld flöjt med alla brallor simultant när jag svävar i riksdagen och jobbar för klockan någonsin i de ändlösa gemaken.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-05-30 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP