Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel med vita vingar

En ängel med de  vitaste vingar

Det vill jag sända att vaka över världen 

Stötta den som av sorg är tyngd 

Att torka alla tårar från kinden

På den som gråter i nattens mörker 

 

En ängel vill jag sända

För att ge lite hopp i mörkret 

Att finnas där i svåra stunder 

En ängel med de vitaste vingar

Det är vad jag vill fylla nätterna med

 

En ängel som ständigt vakar

Över den som ensam går 

Som fångar alla tårar i sina vingar 

För att skapa det vackraste pärlband 

Som kontrast  till allt som är mörkt 

 

Så snälla hör min bön och önskan

Du är aldrig ensam med din sorg

För när livet är som tyngst att leva

Är du skyddad av utbredda vingar 

Den vackraste ängeln vakar över dig 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 06:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som belyser att vi behöver varandra när livet känns tungt och besvärligt.
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP