Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilith



Oemotståndliga
impulser
som lockar
att utmana ödet
Du är sann
i ditt begär
Starka energier
i tidens
handling
och äventyr




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-06-01 21:50



Bookmark and Share


  OBlakho
En moder i sorg, förvisad rån Eden för att hon var aktiv i sexakten, ersatt av ett korkat (och lättmanipulerat) mähä, symbol för ondska, men egentligen gudinna och beskyddare (enligt moderna häxor).

Dock fel att göra henne till symbol för lockerska eller förförare.
Snarare ”bortvald” för att hon ville ha verklig intimitet (jämlikt).
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP