Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att berätta vad man känner


Exponering

Om det vore annorlunda
Eller kanske någon annanstans
Skulle jag blotta meningen
Att det spränger inuti
Och jag stänger igen allt
För du frågade utan hänsyn
Alla känslornas hemligheter
Ett ögonblick senare släckte du dem
Du blev slätstruken och enkelt förfärlig
Ett ögonblick skullle jag berätta igen
Jag och du har allt att förlora
Men nu sade jag det plötsligt
Att jag vill känna så
Men inget blev annorlunda
Jag återvänder hem
Och jag skall inte berätta, aldrig igen
Inte ens för dig




Fri vers (Fri form) av bagman
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-06-02 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bagman