Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner från terassen om livet


Ljuset avtar

Din avbild bleknar mot himlen
den avtar i ljus och skuggor
kan vi se det djupa avtrycket
vi hör inget längre
men det ekar av dig
vi känner inte igen oss
men ditt skratt och din sommarglöd
sprängde nätterna
men det gick ej att fånga
vi gick bara därifrån
och jag lät det rinna mellan fingrarna





Fri vers (Fri form) av bagman
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-07 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bagman