Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Predikan



Styrd av våra kunskaper
om den åtråvärda sfären
Blundar vi
för erfarenheten
av styrkan
i den erotiska driften
Döden i Paradiset
är slutet på kärleken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-06-07 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar inte ordet Döden..

Jag har aldrig använt det i någon av mina texter och kommer aldrig göra…

Paradiset däremot är inspirerande…

Kram
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP