Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet kommer emellan.

Jag trodde att min bror var lycklig
i sitt äktenskap
men det visade sig vara en falsk bild
Hon hade bestämt över honom
och lyssnade inte på hans ord
Hon lät honom inte odla sina intressen
Hon skrek istället för att diskutera
Hon kunde inte erkänna att hon hade fel ibland
Han ville väldigt gärna skaffa en familj
men skulle han göra det till varje pris?

Livet kan komma emellan dina förhoppningar
och drömmar
Krossar dem med obeveklig hand
Efter sex månaders äktenskap
ska min bror kanske gå ifrån henne
För att han ska må bra
måste han tyvärr lämna den bubblan
Lämna den falska bilden
Livet går inte den vägen man tror
Men att hitta något nytt
behöver inte alltid vara av ondo




Fri vers av Littledragon_1985
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-07 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littledragon_1985
Littledragon_1985