Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cynismen som tar stryptag

Människornas egoism är tvångsmässig
och formidabel.
Deras barn står förundrat häpna och blir likadana själva.
Så får vi ett samhälle som luktar illa och
som är mörkt och kallt.
Cynismen, godtycket och sveket som smyger
sig på och tar stryptag.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-06-07 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP