Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen mår i det stora hela bra

Världen mår i det stora hela bra. Planeten är också relativt välmående. Statsminister Ulf Kristersson är snäll. Ryssarna är så himla harmoniska och sitter och mediterar över Jesu Kristi uppståndelse. Vladimir Putin suger på en glass och känner sig så kärleksfull och äkta solidarisk. Själv så sitter jag och leker med två pinnar och låtsas att jag är på picknick med min älskade och trolovade. Döden ligger alltid på lur med sina ömsinta smekningar och i sommar är det VM i fotboll för damer. Tack så mycket du som uppfann fotboll. Imorgon så ska jag träffa eliten för Sverigedemokraterna och vi ska ha ett hejdundrande kramkalas fyllt av empati och respekt och solidaritet. Världen mår relativt bra. Statsminister Ulf Kristersson är snäll. Jag slickar på en glass och jag fylls med förtröstan, tillförsikt och glädje.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-07 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP