Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolan



Samma motiv
från olika perspektiv
där en surrealistisk
källa
i höga toner
får känslor i storm
att bli tidens meningen
Sagan med ringen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-06-08 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP