Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt att följa

Samtalet, ett vackert ord
det fortsätter nu till en punkt
symbolen för kroppen, som
äger det talade så i tomrum vid
vid den blinda punkten faller
silvrig aska till marken, och
blir ett spår lätt att följa




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-09 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP