Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat

Du säger att du älskar,
att du bryr,
jag ropar efter hjälp,
o du reagerar ej.

Vad betyder detta?
Kan ej vara kärlek.
Du kan ej definera det.
Har aldrig kunnat...




Fri vers av Lillen
Läst 390 gånger
Publicerad 2004-11-03 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillen