Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill så mycket, får så lite

Vill älska
vill hata.
Vill gråta
vill skratta.
Vill skrika
vill vara tyst.
Vill vara arg mot dig
måste vara ödmjuk.

Är vilsen
är på rätt väg.
Är sjuk
är frisk.
Är döende
är levande.
Är spontan mot dig
måste tänka igenom.

Blir ensam
blir omfamnad av människovimmlet.
Blir mördad
blir räddad.
Blir missförstådd
blir förstådd.
Blir litad på av dig
måste sluta ljuga.




Fri vers av Lillen
Läst 380 gånger
Publicerad 2004-11-20 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillen