Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min lillebror.

i dag sju år sen-
din dödsdag.
du somnade in,
höll din hand.
dagen före din död.
dagen efter klockan 10
ringde dom sa .
att du somnat in.
jag har nästan inget-
minne av din begravning..
gick som i dimma.
jag fick stroke 5 månader före din död.
så det har varit att kämpa .
att komma tillbaka ,där är jag nu,
jag kan åter se o gå.
av birgitta skrev i 10.6 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-06-10 13:33



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ETT PERSONLIGT OCH TRAGISKT MINNE.
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP