Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel



Mörkrets tankar
följer ett system
av
erfarenhet
inom skilda
områden
inlärda
sedan
barndomen
Känslan
är borta
friheten
ljus
Tiden förlorad




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-11 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP