Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösa, upplösa


Stanna
som om inget

Iaktta dagarnas passage

Lägg datum till datum

och allt vänder sig långsamt,
som den sovande jätten i sagan,
som kategoriska ställningstaganden,
som grundlösa övertygelser

Allt ter sig,
såsmåningom,
annorlunda

och till slut som ett minne
som kan byggas om, modifieras
och anpassas,
vartefter allt så sakteliga
tar slut




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-12 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP