Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med TrollTörnTrappan, Cikoria Blå, Respons, Gunwale och prima donna. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått tänka, kastar och kärlek av Gunwale.


Tro, hopp och ankare


Man måste tro mycket

när man kastar sin kärlek

handlöst överbord

Man måste kanske tänka

att den kommer tillbaka nästa liv.



16/6 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-17 14:15



Bookmark and Share


  Koloristen
Vaddå nästa liv?
2023-06-19

  Blomma-Stjärna VIP
klurigt o tänkvärt -
fast kärleken ska man inte kasta bort
som en lott, en vink åt slumpen - kanske får vi inte ett nästa liv
2023-06-17

  TrollTörnTrappan VIP
Fint förankrade ord!!! Djupa tänkare... med starka illusioner - de kan lyckas ta farväl?!?
2023-06-17

  Cikoria Blå VIP
Kärleken ska man hantera varsamt.
Kanske är det det diktaren vill säga med sina 21 ord den här stafettrundan.
En ordlek med allvar i.
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP