Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Metallisk chrome rnb-framtid som aldrig blev


Kom post

Trivs i natten
Allt vilar
Jag vill inte delta i livet




Fri vers (Fri form) av OBlakho
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-06-19 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar text som jag kan identifiera mig med, delvis i alla fall. Livet är ibland kraftigt överreklamerad, men alternativet är än värre. Så vad göra? Skriva lyrik kanske,..
2023-06-21

  Kungskobran VIP
Livet är kort
går ej att koppla bort
2023-06-20
  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho