Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partiklar

I allt

Andas jag ditt
Ljus, och din höjd
ur rötterna
Upp,
Kronan (Keter)
Hela tiden i
universums eter
Strålar
Värmer
Belyser

Vår
Längtan
Även där

Där finns
Det

Jag fann och
I det

I all evighet
Och genom världarna
Emanerar hennes moderliga
kärlek




Fri vers (Fri form) av OBlakho
Läst 112 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-08-20 21:20



Bookmark and Share


  OBlakho
@magisterZ :)
2023-08-21

    Tidsljus_Timelight
Kräver specialkunskap för att greppa.
2023-08-20

  MagisterZ
Åh! Vad fint med en kabbalistisk dikt, inte ofta man ser :)
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho