Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula

gröna skolbänkar
Sus och längtan
Det här höll mig
Drömmande

Någons vidrighet
Mitt krig nu är bara svaret på gårdagen
Som återkommer
I kroppen




Fri vers (Fri form) av OBlakho
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-19 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho