Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dvs om man lever mitt liv.


Wifi

Nackdelen med livet
Är alla oljud
Fördelen
Drömmarna




Fri vers av OBlakho
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-20 08:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du lever i dagdrömmar skulle jag tänka mig. att allt är som en fors inombords. jag, har en tanke i taget ja, är ganska tråkigt...
2023-09-19

  Lustverket VIP
Bra poäng.

Snygg vovve också! Vilken sort??
2023-06-22

  SatansSon VIP
Mardrömmar og?
2023-06-20
  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho