Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kroppen, gallan, eurosport och arvet

Vasen överlevde
Trots sin sköra
Tunna kropp

Men känslorna hade spridit ut sig
Över hela parketten
Med lort
Som flöt upp till ytan
Och röda blad





Fri vers (Fri form) av OBlakho
Läst 106 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-06-20 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske "steg upp mot ytan" varit bättre? Minimal förändring, men ändå kanske mer vad du eftersträvade?

Just a friendly thought..

2023-06-21

  OBlakho
”Upp till ytan” va en jäkla klyscha. Nä bättring
2023-06-21

  SatansSon VIP
Vasen överlevde Det var ju bra
2023-06-20
  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho