Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oblyg



Mogen frukt i Paradiset
lockar tll sig besökare
utan en tråd på kroppen
som ett exempel
på skapelsens
fulländning
i ett varmt klimat
med fantasi




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-06-20 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP