Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En otäck mardröm


En Vampyr

Jag springer i natten, springer allt jag kan
En mardröm jag länge haft har blivit sann
Skuggor i natten så mörka, så hotfulla att se
Medan jag springer, för mitt liv jag börjar be
Jag är jagad, jagad av en blodtörstig vampyr
Det är så overkligt, jag är så trött, så yr

Hans mörklädda gestalt, så hotfull jag ser
Hans höga skrik, när han sakta glider ner
Jag känner hans iskalla andetag i nacken
Ett våldsamt slag, som slår mig i backen
Ett par lysande röda ögon, jag fryser till is
Detta skrämmande monster i ett overkligt dis

Skräcken i mina ögon, mitt bultande hjärta
Jag vet att jag skall dö, och känna smärta
denna skrämmande syn som framför mig står
Ett isande skrik av rädsla mina läppar når
Dessa hotfulla ögon, dessa blottade tänder
Denna syn som isande Kalla kårar sänder

Med vassa klor han sliter sönder min blus
Han är i extas, ja som i ett omänskligt rus
Jag känner hans kalla tänder mot min hals
konstigt nog känner jag ingen smärta alls
Vassa tänder som tränger in i mitt kött
Mitt blod börjar rinna, så varmt, så rött

Han dricker girigt, mitt blod rinner ut
Tårarna rinner, mitt liv är snart slut
Vampyren dricker så mycket han förmår
Hans vassa klor som river upp stora sår
jag dör sakta, är snart ett ruttnande lik
Då vaknar jag mitt i natten, med ett skrik




Fri vers av Annica
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-08-14 20:20



Bookmark and Share


  Freya
Mardrömmar, USCH!
men du var bra på rim!!
jag tycke det är jättesvårt med rim
och gillar oftast inte det,
men i den här dikten tyckte jag att det var fina rim!

jag tycker du borde ha ett till ord framför "skrik" på sista raden,
jag tycker att det fattas nått där

annars var det bra takt i hela dikten,
och bra beskrivet. : D
Ha det bra

/freya

- <3 -
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Annica
Annica