Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvervatten

Jag befinner mig i ett annat land
med en våt glimrande gyllene sand
ett glitter av mina önskade drömmar
invävt i livet med osynliga sömmar

En svepande varm lite overklig vind
medan regnet faller lätt mot min kind
en dröm jag har haft så många gånger
drömmar som försöker frigöra min ånger

Tankar, förundran delar av mitt minne
Tvivel om livet jag har i mitt sinne
det öde som mina ömtåliga vingar bär
är vad jag försöker kunna finna här

Den mörka verklighetens hårda sky
kastar ett livets skuggor på min hy
jag ber till älvorna och änglarna
ber för alla de förlorade själarna

I livets spegel kan jag se mitt liv
kan jag vara tacksam för denna giv
den som söker kan sanningen finna
men är det detta jag vill vinna

Jag doppar mina fötter i silvervatten
jag lever en dröm genom hela natten
jag drömmer om vad livet är för mig
låt mig få somna med en kyss av dig




Fri vers av Annica
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-05 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica
Annica