Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elving: Ord (tema) Ord Ord, Ord Ord Ord, Ord Ord Ord Ord, Ord (något överraskande)


Bil-drullarnas bild-rulle

Bil

Jag kör

min stora bil

mil efter mil efter

mil-jöhotsignorans




Bunden vers (Annat versmått) av Respons VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-21 10:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roliga ordlekar här! Ja bilkörning är en av de största miljöbovarna. Om bilen körs med bensin, alltså.
2023-06-22

  TrollTörnTrappan VIP
Elva ord, tydligen! Trodde först det skulle ha med Ulf Elfving att göra ;-)

Nog aldrig själv kopplat ihop mil med miljö. Kreativt!

2023-06-21

    Lena Söderkvist VIP
Bil efter bil som kör mil efter mil i fil efter fil dödar miljön bit för bit. Håller alldeles med.
2023-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att trafiken påverkar miljön.
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP