Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 153 Kärlek hela vägen

Du greppade
min hand
när jag var liten
kärleksfullt och starkt

Nu greppar jag
din hand
när du är äldre
kärleksfullt och starkt

Tiden är bara en illusion
av årsringarna

© Christer Johansson 2023-06-22




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-22 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP