Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet av en trevande 13-åring så bör väl bedömas och dömas därefter. Bör betraktas som kuriosa.


Svarta drömmar

Ångest, smärta, svarta drömmar,
rädsla, skräck och hopplöshet.
Det knakar högt i livets sömmar,
jag fasar och lider i hemlighet.

Det går ej att sova fast själen är trött
och kroppen skriker efter vila.
För sluts mina ögon, om än blott förstrött
så börjar demonerna smila.

Ja så fort jag sluter mina ögonlock
så börjar tankarna trängas.
De blir till en skrikande, skränande flock,
det känns som mitt huvud skall sprängas.

Jag skriker, jag skakar, jag svettas, jag gråter
när de små djävlarna börjar min pina.
Allt känns så hopplöst när de inte ens låter
mina egna tankar vara mina.




Bunden vers (Rim) av Förre VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-23 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förre VIP