Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonen



Hela drömmen
öppnar för kärleken
i ett nytt kapitel
som pågår mellan oss
Vi kan välja verkligheten
eller tilfredställa
varandra med dikt
av erotisk natur




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-06-24 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP