Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln



Fångad i kroppens
mönster
av kraftigt begär
hos väninnan
blir tillfreställelse
det som existerar
av framtidens
tankevärld
med en ung hona




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-06-24 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP