Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En experimentell rimorgie som jag själv blev lite småförtjust i eftersom den växer när man hittar rytmen. En mininovell som förhoppningsvis låter läsaren välja kontext och fylla i den periferi som saknas.


Klätter-getter

Klätter-getter med fräknar, som skvätter eller sprätter,
på våren när ledan tränger sig ut.
Det är vad hon räknar alla sömnlösa nätter,
då fåren här sedan länge tagit slut.
Melodier, symfonier, miljoner toner i sorgsna elegier,
får dåren att längta till drömmarnas land.
De öppna såren, de blodiga låren, de grå håren som likt kompanier
täcker kroppens slagfält, från hjässa till hand
- där den ligger på båren, märkt av åren och tidens tand.




Bunden vers (Rim) av Förre VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-06-24 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förre VIP